Dăianu, un executor turmentat

606

bscap0711Un executor judecătoresc, fost magistrat, din oraşul Târgu-Cărbuneşi a executat ieri licoarea lui Bachus, înainte de a veni la serviciu. Omul abia se mai ţinea pe picioare, lucru care i-a înfuriat la culme pe cei care aveau treabă cu executorul. Întrebat dacă a consumat ceva băuturi alcoolice, executorul a jurat că nu s-a atins de alcool.

bscap0713Gheorghe Dăianu este executor judecătoresc în Târgu-Cărbuneşti iar ieri trebuia să rezolve problemele celor care i-au plătit un onorariu pentru asta. Din nefericire, clienţii acestuia au plecat aşa cum au venit. Omul abia putea să vorbească şi să se ţină pe picioare. Supărat pe cei care îl deranjeau, executorul judecătoresc a început să înjure de mama focului.

bscap0715Clienţi nemulţumiţi de serviciile fostului judecător

Cei veniţi la biroul executorului Gheorghe Dăianu se plâng că nu este pentru prima dată când îl găsesc aşa, pentru că este un amator al lichidelor lui Bachus. O spune atât Maria Andrei, client bscap0727al executorului cât şi Ilie Sandu. Cel din urmă a declarat ieri că a venit tocmai din comuna Dănciuleşti, pentru a-şi rezolva problemele, dar nu a avut cu cine să se înţeleagă. După tot tărăboiul din birou, executorul judecătoresc s-a dus la barul din vecinătate, unde a mai tras ceva la măsea şi s-a întors să îşi continue treaba. Dacă va continua aşa, cu siguranţă cei care au nevoie de serviciile sale vor fi nevoiţi să caute un alt executor.

G.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here