Comerţ civilizat, în Piaţa Centrală Motru

775

piata motruDe sărbători motrenii au avut surpriza să nu mai vadă expuse în ger legumele şi fructele şi aceasta pentru că ambiţiosul administrator de firme, Elena Vintilescu, s-a ţinut de cuvânt şi a onorat înţelegerea făcută cu primarul Dorin Hanu şi termenii licitaţiei de lucrări în baza cărora a câştigat continuarea de lucrări la obiectivul Piaţa Centrală a municipiului Motru.

Exact în zilele Crăciunului comercianţii au fost mutaţi în hala interioară la aceleaşi preţuri pe care le plăteau închiriind mesele în aer liber. Chestionat de noi asupra viitorului taxelor, viceprimarul Tudor Dobrică ne-a declarat: „ne preocupă valoarea acestor taxe pentru că nu dorim să fie împovărătoare, însă, în mod cert, preţurile vor creşte ca să acopere costul utilităţilor şi al organizării pieţei de legume şi fructe. Nu vor trece însă peste nivelurile din alte locaţii similare din oraşele şi municipiile apropiate. Aceasta deoarece puterea de cumpărare a locuitorilor municipiului Motru s-a redus simţitor. Noua clădire a Pieţei Centrale este una cochetă, iar funcţionalitatea ei este asemănătoare cu a unui obiectiv european de acest gen”.

Precizând că în scurtă vreme acelaşi investitor gorjean va începe lucrările de reparaţii şi modernizare ale Secţiei de Ginecologie a Spitalului Municipal Motru, înclinăm să credem că autorităţile locale au găsit un partener fiabil şi extrem de serios, în ceea ce priveşte lucrările edilitare din zonă.

Vom reveni cu amănunte!

Constantin Bunilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here