Controale şi la finele anului

348

dsvControale în unităţile supuse verificărilor sanitar-veterinare au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute, oamenii legii dorind să prevină orice problemă la alimentaţia publică chiar şi la sfârşitul anului.

Astfel s-au făcut 109 controale în unităţi din Târgu-Jiu, Rovinari, Motru, Novaci, Bumbeşti-Jiu, Logreşti, Negomir, Bâlteni, Ţânţăreni, Ioneşti, Fărcăşeşti, Plopşoru, Băleşti, Tismana, Padeş, Alimpeşti, Polovragi, Muşeteşti. Au fost verificate 40 de unităţi de patiserie, panificaţie şi prăjituri, trei unităţi de morărit, o carmangerie, două unităţi de ambalare a produselor alimentare, 15 unităţi de comercializare cu amănuntul şi ridicata, patru supermarket-uri, 34 de unităţi de alimentaţie publică şi 10 pensiune din zona Rânca.

În cursul acestor inspecţii, inspectorii sanitar-veterinari gorjeni au aplicat un număr de şapte sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.400 lei în câteva unităţi de alimentaţie publică din Târgu-Jiu, pentru deficienţe de manipulare a produselor alimentare, etichetare necorespunzătoare, nerespectarea cerinţelor de depozitare şi desfăşurarea activităţii fără document de înregistrare sanitar-veterinară.

I.M.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here