Blaga: Vă rog să aveți încredere că sediul CEO nu se va muta de aici

444

Prezent la Târgu-Jiu pentru a participa la lansarea candidaților liberali pentru alegerile locale din luna iunie, copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, astăzi, într-o conferință de presă la Târgu-Jiu, că sediul social al Complexului Energetic Oltenia trebuie să rămână la Târgu-Jiu. „Sediul complexului trebuie să rămână în Târgu-Jiu și vă aduc aminte că, la un moment dat, se punea problema, era ministru Radu Berceanu la Economie, ca să mute sediul companiilor de gaz în București. Și atunci m-am opus. În Gorj, sunt specialiștii și cei care lucrează în zona termo și în minerit. (…) Sediul trebuie să rămână aici și acțiunea la care au participat colegii noștri a fost una corectă”, a precizat Blaga.
Întrebat ce va face în cazul în care sediul social al CEO va fi mutat la București, Blaga a răspuns: „Nu va trebui să fac nimic, pentru că nu se va muta. (…) Vă rog să aveți încredere că nu se va muta de aici”.

1 COMENTARIU

  1. și asta datorita lu valceanu ,dacă nu făcea el foamea acum sediu era la București, sa u speriat toți miniștrii de el când l au văzut cat e de stafie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here