Mesaj al baschetbalistilor

390

„În ultimii doi ani, echipa de baschet Energia Târgu-Jiu a fost ambasadorul oraşului Tg-Jiu, al judeţului Gorj, dar şi al României. Ne-au reprezentat cu mândrie. Iubitori ai baschetului din oraşul titanului Brâncuşi, veniţi astăzi alături de Energia! Putem astfel să le transmitem un mesaj de susţinere celor care intră în teren, pentru că astfel de momente fac diferenţa între suporterii adevaraţi şi cei de conjunctură, dar putem transmite şi un mesaj că sportul nu trebuie să moară în Gorj.
Doar împreună, FAMILIA ENERGIA poate fi mai puternică! Alaturi de voi echipa noastră cu siguranţă va fi mai puternică, de aceea sprijinul tuturor suporterilor este esenţial. Veniţi în număr cât mai mare la acest meci, toţi cei care iubiţi acestă echipă. Este un meci foarte greu, dar toţi trebuie să demonstrăm că suntem puternici, să arătăm că tot ceea ce este valoros nu trebuie distrus şi că iubirea pentru această echipă nu ţine de finanţare.
Energia Târgu-Jiu, dezintegrată de plecarea jucătorilor de bază, dar şi a antrenorului principal, Hristu Şapera, va întâlni în această seară, Phoenix Galaţi. Indiferent de ce formulă va adopta Energia în această seară, fanii echipei sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la sală pentru a sprijini echipa, atât din punct de vedere moral, cât şi financiar, pentru a putea duce la bun sfârşit acest sezon. Meciul, care va începe la ora 19:00, contează pentru etapa a-2-a din faza a-II-a a Ligii Naţionale.
Energia s-a impus în ambele meciuri din prima fază a sezonului regulat, 72-62 şi 68-64, dar acum lucrurile stau cu totul altfel. Pentru formaţia gorjeană, meciul din această seară este unul infinit mai greu. Cu o nouă formulă de echipă, dar mai ales cu probleme financiare, gorjenii luptă pentru a se menţine pe prima scenă a baschetului românesc.
Florin Nini, antrenorul gălăţenilor, fost principal pe banca Energiei: “Energia este un brand în baschetul românesc, cu rezultate bune şi pe plan internaţional. Am lucrat şi eu acolo, sincer îmi pare rău că au ajuns în această situaţie.”, se arata intr-un comunicat pe site-ul Energiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here