Poliţişti şi motociclişti, la înmormântarea lui Sorin Bumbaru

410

inmormantare (1)Sorin Bumbaru, poliţistul care, în urma unui accident de motocicletă, a murit în braţele soţiei sale care era de gardă la Unitatea de Primiri Urgenţe, a fost înmormântat sâmbătă. Sute de persoane l-au condus pe bărbatul de numai 31 de ani pe ultimul drum.

Sâmbătă, 16 octombrie, ziua în care familia Bumbaru şi-a luat adio pentru totdeauna de la Sorin. Soţia sa, însărcinată în patru luni, a asistat mută de durere la toată ceremonia. Rude, prieteni, colegi, toţi au fost prezenţi să îl ducă pe Sorin pe ultimul său drum. Toţi au numai cuvinte de laudă pentru el. Cel mai mult suferă, însă, soţia şi copilaşul său, în vârstă de numai patru ani. Cel de-al doilea, cu care Alina Bumbaru este însărcinată, nu îşi va cunoaşte niciodată tatăl. Va afla despre el doar din amintirile altora. La înmormântare au venit şi motocicliştii din judeţ care, de asemenea, au inmormantare (2)vrut să îşi aducă omagiul celui care le-a fost prieten.

Condus spre locul de veci

Sorin Bumbaru a decedat marţi seara în urma unui accident rutier care s-a petrecut în localitatea Poienari. Soarta a fost crudă nu numai cu el ci şi cu familia sa. Soţia sa, Alina Bumbaru, medic de urgenţă, era de gardă în acea seară. La fel ca şi sora lui Sorin, asistentă pe ambulanţă. Cele două însă, la care s-au alăturat şi alte cadre medicale, nu au mai reuşit să îl aducă pe bărbat la viaţă. A plecat lăsând în urma sa multă durere care nu va fi uitată niciodată şi un gol pe care nimeni nu îl va umple. Trupul neînsufleţit a fost înmormântat în cimitirul din Bârseşti, în apropierea casei în care trebuia să trăiască fericit alături de tânăra sa soţie şi de copiii lor.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here