“L-a curăţat” de 70 de grame de aur

515

Un bărbat din Curtişoara s-a trezit fără bijuteriile în valoare de aproximativ 15 000 lei şi a anunţat poliţia. Ajunşi la faţa locului, oamenii au constatat că nu există semne de intrare prin efracţie. Ulterior, cercetările i-au dus tocmai la un tânăr din Ciuperceni care, chemat de păgubit să îl ajute la curăţenie, „l-a curăţat” şi de 70 de grame de aur.

Marţi, în jurul prânzului, un bărbat din Curtişoara a anunţat poliţiştii bumbeşteni despre faptul că cineva i-a furat mai multe bijuterii din aur, care cântăresc aproximativ 70 de grame. Ajungând la faţa locului, oamenii legii şi-au dat seama că furtul fusese comis de o persoană căreia păgubitul îi permisese să intre în casă, pentru că nu existau urme de pătrundere prin efracţie. Extinzând cercetările, s-a ajuns la concluzia că singurul posibil făptaş este un tânăr de 24 de ani din Ciuperceni.

“Bărbatul fusese în casa respectivă în data de 21 septembrie pentru a-l ajuta pe proprietar la activităţi de curăţenie. Suspiciunea s-a confirmat, poliţiştii recuperând bijuteriile sustrase de la o casă de amanet, unde suspectul le amanetase. De asemenea, s-a mai stabilit faptul că suspectul a sustras aceste bijuterii profitând de neatenţia părţii vătămate”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Bijuteriile au fost recuperate şi restituite păgubitului. Făptaşul este acum cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.

D.C.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here