AJOFM Gorj a închis patru puncte de lucru

537

ajofm facuta de mineDisponibilizările de personal “au muşcat” şi din Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj. În urma trimiterii propriilor angajaţi în şomaj, instituţia a pierdut şi câteva puncte de lucru din judeţ.

Începând cu data de 1 septembrie, AJOFM Gorj a trimis acasă 14 angajaţi din mai multe puncte de lucru de pe teritoriul judeţului. Odată cu trimiterea în şomaj a angajaţilor din subordine, conducerea AJOFM Gorj s-a văzut nevoită să închidă patru puncte.

„Cu prima zi a acestei luni s-au desfiinţat punctele noastre de lucru din oraşele Novaci, Turceni, Bumbeşti-Jiu şi Mătăsari. Singurele care au rămas, în afară de sediul de la Târgu-Jiu, sunt punctele de lucru din Târgu-Cărbuneşti, Motru şi Rovinari”, a declarat Ana-Maria Niculescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

La începutul lunii iunie, AJOFM Gorj a recurs şi la tăierile materiale cu douăzeci de procente. Reprezentanţii instituţiei au spus că, cu aceste tăieri s-a umblat la toate capitolele, de la bunuri şi servicii, la contractele aflate în derulare şi cheltuielile cu serviciile de formare profesională. De asemenea, contractele la telefonia fixă şi mobilă s-au redus deja la jumătate, iar cu 20% s-au tăiat cheltuielile cu consumabilele. Conducerea AJOFM Gorj a umblat şi la transportul auto. Dacă până la ordinul din iunie al fostului ministru al Muncii, Mihail Şeitan, deplasările în judeţ se făceau cu două maşini ale instituţiei, acum una a rămas în garaj.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here