Reţinut pentru contrabandă cu ţigări şi alcool

360

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj, au găsit cartuşe întregi de ţigări şi peste o sută de litri de alcool ce au fost şi confiscate în urma unei percheziţii domiciliare efectuate ieri la locuinţa unui suspect din Târgu-Jiu. Bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunerea de arestare preventivă.

Sub coordonarea unui procuror, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj, au efectuat percheziţia la domiciliul lui D.G.C., în vârstă de 36 de ani, acesta fiind suspectat de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă cu ţigări şi alcool. În locaţia percheziţionată a fost găsită o importantă cantitate de ţigarete, diverse mărci, fără documente de provenienţă şi alcool îmbuteliat în recipiente din plastic. De la domiciliul suspectului au fost ridicate 28.000 de ţigarete şi 123 litri de alcool.

Suspectul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi contrabandă, este reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii de investigare a fraudelor, iar asupra sa sunt continuate activităţile de investigare pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a târgujianului.

I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here