Şi-a condus mopedul spre moarte

408

Un gorjean în vârstă de 39 de ani a murit pe loc după ce a pierdut controlul mopedului pe care se afla, intrând cu acesta într-un stâlp de telegraf de pe marginea drumului. Bărbatul nu purta cască de protecţie.

Evenimentul rutier nefericit a avut loc pe raza satului Racoviţa, comuna Polovragi, duminică seara. Informaţi despre accident, oamenii legii din Polovragi au mers la faţa locului pentru a vedea care este situaţia. „La faţa locului s-au deplasat echipa de cercetare din cadrul Serviciului Rutier şi Postului de Poliţie Polovragi. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că Gheorghe O., de 39 ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea pe DJ 665, pe raza satului Racoviţa, comuna Polovragi, un moped neînregistrat, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, datorită neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile drum, a intrat în derapaj, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de telegraf de pe marginea drumului”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Bărbatul a decedat pe loc din cauza impactului puternic dar şi a faptului că nu purta nici cască de protecţie.

Autoaccidentare cu motocicleta

Acesta nu a fost singurul accident de acest fel care a avut loc duminică seara. Un alt eveniment rutier soldat cu accidentarea uşoară a unui conducător de motocicletă a avut loc pe drumul comunal Sîrbeşti, în comuna Muşeteşti.

“Din cercetări a rezultat că S. Jozesf, de 46 ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea o motocicletă, din direcţia satului Sîrbeşti către satul Ohaba, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului conducătorul motocicletei a suferit leziuni corporale uşoare, care au necesitat transportarea acestuia cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Gorj pentru îngrijiri medicale”, a declarat Daniel Tică. Poliţiştii continuă cercetările în ambele cazuri, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au petrecut cele două evenimente rutiere.

Dorina CIOPLEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here