Fura fier din incinta CE Turceni

361

CE_TurceniUn minor în vârstă de 17 ani a fost surprins de către un agent de pază al Complexului Energetic Turceni în timp ce încerca să fure fier vechi. Paznicul a anunţat imediat oamenii legii despre faptul că în unitate se află un hoţ.

Evenimentul a avut loc în seara zilei de 21 iulie, agentul de pază punând mâna pe telefon şi anunţând poliţiştii. „Poliţia Oraşului Turceni a fost sesizată telefonic de către un agent de pază de la Complexului Energetic Turceni, despre faptul că o persoană de sex masculin a sustras fier vechi din unitate. Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe B.M, de 17 ani, din judeţul Gorj”, a declarat ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică. Se pare că tânărul reuşise să fure nu mai puţin de şapte plăci metalice, de diferite dimensiuni, din depozitul de fier al C.E. Turceni.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că minorul intenţiona să valorifice aceste bunuri la un centru de colectare fier vechi. „Bunurile au fost restituite unităţii prejudiciate, iar suspectul minor este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, a mai spus Tică.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here