98% dintre membrii SANITAS Gorj, pro mişcărilor sindicale

138

Medici_În urma centralizării răspunsurilor date de către membrii Sindicatului SANITAS Gorj la chestionarul aplicat de Federaţia SANITAS din România rezultă că 98% dintre sindicalişti sunt de acord cu mişcările sindicale. În cursul acestei săptămâni, conducerea SANITAS Gorj va trimite la federaţie chestionarele pentru a fi analizate de sociologi.

Conducerea SANITAS Gorj a distribuit membrilor de sindicat din toate unităţile sanitare chestionare privind problemele cu care se confruntă sistemul de sănătate. Una din întrebările existente în chestionar se referă la mişcările sindicale. Chestionarele au fost completate şi trimise conducerii fiecărei organizaţii, iar ulterior au ajuns la filiala judeţeană a sindicatului. Astfel, în urma centralizării datelor, s-a concluzionat că aproape toţi sindicaliştii sunt de acord cu mişcările sindicale. „La nivelul judeţului Gorj, 98% dintre cei chestionaţi sunt de acord cu mişcările sindicale. Eu mă aşteptam să fie 100%, dar probabil că unii nu au înţeles exact la ce se referea întrebarea”, menţionează Valentin Popa, preşedintele Sindicatului SANITAS Gorj.

Chestionare analizate de sociologi

La mijlocul acestei săptămâni, conducerea SANITAS Gorj va trimite chestionarele la Bucureşti, la Federaţia SANITAS, pentru a fi analizate de specialişti. „Miercuri le trimit la Federaţie, unde vor fi angajaţi sociologi care să le analizeze aşa cum trebuie. Ei vor da rezultatul final al sondajului. Cel mai probabil acel rezultat va fi gata în cel puţin o lună, fiind o muncă foarte grea”, a declarat Valentin Popa, preşedintele Sindicatului SANITAS Gorj. Conducerea SANITAS promite că va ţine cont de rezultatul sondajului şi va face întocmai cum solicită sindicaliştii.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here