D.N.A.-UL, agent electoral al dreptei românești

495

Trăind în aceste vremuri când arbitrarul conduce în societatea românească, ajungi la concluzia că: „Cine are puterea în mâini, are lumea la (sub) picioarele lui”.
Astfel numai orb să fii nu observi că anumite instituții de forță, au rămas şi după plecarea fostului președinte – dictator, în slujba celor mai importanți vectori ai puterii (am scris ”denazificarea –DA – denazificarea pentru că doar astfel de instituții pot călca în picioare voința a 8, 4 milioane de votanți, ca-n 2012 !)
Astfel DNA-ul a devenit c el mai important agent electoral al „dreptei romanești”, „curățind Calea Puterii”pentru favoriții „dreptei „…
Astfel procesul „inventat” împotriva lui Ponta are ca scop înlăturarea lui din fruntea guvernului. Conform legii, însă Ponta nu poate fi suspendat, deoarece faptele pentru care este trimis în judecată nu s-au petrecut în timpul de când Ponta este prim-
ministru, ci cu MULŢI ani înainte. În concluzie cerem gălăgioșilor din opoziție să tacă…Și să aștepte cuminți sfârșitul anului 2016, când va demisiona încheindu-se mandatul (Atenție: ei se v or chinui să-i dea o condamnare cât de mică, chiar cu suspendare…). Respectul pentru LEGE este prima datorie a celor cu funcții mari în STAT!
Gh. Rădulescu

1 COMENTARIU

  1. Nea Radulescule iar scrii tampenii ? Iar te substitui Justitiei ? Cand DNA ul a arestat fratele Presedintelui Basescu era drept si corect , cand ancheteaza un infractor care a falsificat 17 documente si mai are si pregatire juridica fiind procuror de la culesul porumbilor pana la taiatul cocenilor , DNA ul nu mai este corect . Cine esti matale sa ceri ,,,,denazificarea Justitiei ? Chiar esti narod ,,,,,, rau .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here