92 de contestaţii la titularizare

370

Zeci de cadre didactice din judeţul Gorj au contestat rezultatele obţinute la examenul de titularizare. Dacă vor primi o notă mai mare după recorectarea lucrărilor, vor afla abia mâine, când se vor afişa rezultatele finale.

Potrivit inspectorului şcolar general adjunct, Ion Işfan, în decursul zilelor de marţi şi miercuri, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) au fost depuse 92 de contestaţii de către candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute la examenul de titularizare. Rezultatelor finale obţinute de candidaţi vor fi afişate pe data de 10 august.

85 de posturi titularizabile
În unităţile de învăţământ din judeţul Gorj există 85 de posturi titularizabile, 97 de posturi netitularizabile complete şi 145 de posturi netitularizabile incomplete. Repartizarea pe posturi a candidaţilor care au obţinut cel puţin media de repartizare 7 se va realiza, la nivelul centrelor de concurs, în data 13 august 2012, iar a candidaţilor care au obţinut cel puţin 5, în data de 16 august 2012. 480 de candidaţi au susţinut joia trecută proba scrisă a examenului de titularizare însă doar 368 au reuşit să obţină note peste 5.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here