9,11 – ultima medie de admitere la Asistență Medicală Generală

1851

Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale din cadrul Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu a finalizat procesul de admitere, sesiunea iulie, rezultatele fiind deja afișate. Pentru această facultate au optat nu mai puțin de 219 tineri, din care 157 au fost admiși. La master s-au înscris 24 de candidați fiind admiși toți. Pentru admiterea din septembrie au mai rămas locuri libere doar la Educație Fizică și Sportivă. La programul de licență Asistență Medicală Generală s-a intrat cu cele mai mari medii, 9,11 fiind ultima medie la buget și 8,5 este ultima medie cu care s-a intrat la locurile cu taxă.

Admiterea din sesiunea iulie s-a încheiat la Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale din cadrul Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Rezultatele au fost deja afișate. Singurul program de studiu la care au mai rămas locuri libere pentru admiterea din toamnă este Educație Fizică și Sportivă. Peste două sute de absolvenți de liceu au optat pentru această facultate. “La Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale s-au înscris 219 candidați, dintre care admiși la licență sunt 157; la master 24 s-au înscris, toți fiind admiși. Confirmarea locurilor se va face până la data de 1 august, când studenții de la buget trebuie să aducă diplomele de bac în original, iar ceilalți trebuie să își achite și taxa de confirmare a locurilor, care este 500 de lei de student”, a confirmat Ștefan Ghimiși, prorectorul Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

Medii mari la admitere
La Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale din cadrul UCB, cele mai mari medii la admiterea din iulie au fost la Asistență Medicală Generală. “La Asistență Medicală Generală, ultima medie la buget este 9,11 și la taxă este 8,5. La Asistență de farmacie ultima medie este 7,32, la Educație Fizică și Sportivă este 7,70, iar la Kinetoterapie ultima medie la admitere este 8,41. Trebuie să precizăm că la Educație Fizică și Sportivă, șase candidați sunt absolvenți de liceu care au obținut medalii, adică locul I, II și III la olimpiadele naționale și internaționale; cei șase au câștigat medalia de argint la Olimpiada de handbal”, a precizat prorectorul Ghimiși.
Pentru sesiunea de admitere din toamnă, înscrierile se vor desfășura în perioada 2-14 septembrie. Deocamdată, locuri disponibile mai sunt doar la Educație Fizică și Sportivă și la master.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here