91 de studenţi sunt cazaţi în căminele UCB

514

Pentru anul universitar 2015-2016, s-au depus 116 cereri pentru locuri în căminele Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) Târgu-Jiu. Până în prezent, 91 de cereri pentru locuri în cămin au fost onorate. Pentru solicitările neonorate până la ora actuală se vor face protocoale de colaborare cu Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” şi cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a avut 116 solicitări pentru locuri în cămine, pentru anul universitar 2015-2016. Doar 91 de studenţi au fost repartizaţi în cămine, până în prezent. „Avem 91 de studenţi cazaţi, repartizaţi astfel: 26 de studenţi la Inginerie – 17 la căminul Debarcader şi 9 la căminul Liceului Nr.2; 19 studenţi la Ştiinţe ale Educaţiei şi Management Public – 10 la Debarcader şi 9 la Nr. 2; 23 de studenţi la Ştiinţe Economice – 14 la Debarcader şi 9 la Nr. 9; 13 studenţi la Ştiinţe Juridice – 8 la Debarcader şi 5 la Nr.2; 9 la Ştiinţe Medicale şi Comportamentale – 6 la Debarcader şi 3 la Nr.2 şi unul la Colegiu, fiind cazat la căminul Liceului Nr. 2”, a explicat Oana Popescu, purtătorul de cuvânt al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

Toate solicitările studenţilor vor fi onorate
Pentru solicitările care încă nu au fost onorate, se vor încheia protocoale de colaborare cu Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” şi cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret. „În total am primit 116 cereri, până în prezent nefiind onorate încă 25 de solicitări, însă vom încheia protocoale de colaborare cu Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” şi cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi se vor caza toţi studenţii”, a confirmat, purtătorul de cuvânt al Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.
Cât priveşte tarifele percepute, pentru anul universitar 2014/2015 acestea sunt: pentru studenţii care ocupă un loc finanţat de la bugetul de stat – 205 lei/persoană/lună în CS Debarcader şi 125 lei/persoană/lună în Căminul ISJ Nr.2; pentru studenţii cu taxă – 300 lei/persoană/lună în CS Debarcader şi 220 lei/persoană/lună în Căminul ISJ Nr.2; tariful pentru masă în cadrul Complexului Studenţesc Debarcader este de 200 lei/persoană/lună.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here