8 aplicații pe care merită să le ai pe telefonul mobil în 2021

744

Anii în care foloseam telefonul doar pentru a comunica s-au dus de ceva timp. Acum, folosim telefonul ca să ne informăm, să ne distrăm, să facem cumpărături și să efectuăm plăți. Cu alte cuvinte, telefonul ne face viața mult mai ușoară.

Așadar, iată 8 aplicații pe care merită să le ai pe telefonul mobil în 2021: 

  1. Google Translate – Aplicația de traducere oferită de Google este cea mai populară din lume din această categorie. La finalul lui 2021 asigură traduceri pentru 108 limbi, iar pentru o bună parte dintre ele nici nu este nevoie de conexiune la Internet. În plus, de ceva timp aplicația poate traduce un text și prin intermediul camerei foto. Chiar dacă mai dă rateuri, este o funcție ce merită încercată atunci când călătorești și vrei să afli mai multe detalii despre un obiectiv turistic sau să descifrezi meniul unui restaurant care e într-o limbă pe care nu o înțelegi. În plus, Google Translate reușește să descifreze chiar și scrisul de mână, astfel că e o aplicație care nu trebuie să îți lipsească dacă îți place să călătorești. 
  1. Skyscanner – Tot pentru cei pasionați de călătorii, această aplicație este extrem de populară. Dacă îți dorești să găsești cele mai ieftine bilete pentru zboruri cu avionul, Skyscanner este o soluție pe care trebuie să o iei în calcul. Prin intermediul acestei aplicații poți alege să cauți cel mai ieftin zbor către orice destinație ori în cea mai ieftină lună. Algoritmii Skyscanner îți vor prezenta cele mai ieftine zboruri disponibile pentru perioadele sau locurile selectate. Recomandarea ar fi însă ca rezervările să le faci direct de pe site-urile companiilor aeriene pentru a evita intermediarii. În cazul în care un zbor ar fi anulat sau mutat la o altă dată, îți va fi mai ușor să gestionezi situația. 
  1. 888poker – Foarte mulți oameni folosesc dispozitivele mobile pentru a se distra și pokerul este în topul preferințelor. Iar dacă îți dorești distracție pe cinste, aplicația 888poker este soluția pentru cei pasionați de poker online in Romania. Disponibilă atât pe Android cât și pe iOS, aplicația 888poker are o grafică excelentă, se mișcă foarte bine, iar recenziile utilizatorilor sunt pozitive. În plus, aici sunt disponibile mai multe versiuni ale jocului de poker, precum Texas Hold’em și Omaha Hi-Lo, găsești jocuri cash și numeroase turnee. De asemenea, 888poker le pune la dispoziție utilizatorilor și inovații precum BLAST și SNAP. În aceste condiții, indiferent dacă îți place un joc mai rapid sau unul mai lent, prin intermediul aplicației 888poker vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău. Iar 888poker are și un soft de desktop excelent, care duce experiența utilizatorului la un nivel superior. 
  1. Shazam – Cu siguranță ți s-a întâmplat să auzi o melodie nouă la radio și să te întrebi cine o cântă. Ei bine, Shazam rezolvă această problemă. În doar câteva secunde poți afla cine interpretează melodia pe care tocmai o asculți. E nevoie să faci o singură apăsare pe ecran, iar aplicația îți va spune în doar câteva secunde cine interpretează melodia și cum se numește. Chiar dacă sunt melodii mai puțin cunoscute, sunt șanse mari ca acestea să fie recunoscute de aplicație. La finalul lui 2021, numărul cântecelor din baza de date a Shazam a trecut de 15 miliarde. 
  1. Spotify – Tot pentru pasionații de muzică, Spotify este o aplicație ce nu ar trebui să le lipsească. Tot mai mulți oameni îndrăgesc această aplicație, care a ajuns la 365 de milioane de utilizatori activi într-o lună. Poți folosi aplicația gratuit, însă cu reclame, sau poți plăti un abonament lunar. Pe Spotify vei găsi însă peste 70 de milioane de melodii și, în ultima vreme, foarte la modă sunt și podcasturile. Așa se face că în acest moment sunt disponibile peste 3.2 milioane de podcasturi. 
  1. TikTok – Cea mai în vogă rețea de socializare a momentului este TikTok. Numărul utilizatorilor a trecut de 1 miliard și din ce în ce mai mulți creatori de conținut se mută și pe această platformă. La început, TikTok era percepută ca fiind o rețea în care poți viziona clipuri amuzante care aveau câteva secunde, însă acum conținutul este mult diversificat și poți găsi clipuri educative, despre investiții ori recomandări de călătorie. 
  1. Zoom – De mai bine de un an, Zoom este una dintre cele mai populare aplicații din lume. Prin intermediul ei poți efectua conferințe video alături de mai multe persoane. În plus, poți alege și pachetul gratuit, cu mențiunea că numărul celor care pot participa este limitat, la fel ca și durata conferințelor. 
  1. XE Money Transfer & Converter – Este o aplicație care îți arată cursul valutar pentru cele mai importante monede de pe piață și este foarte utilă în momentele în care călătorești. În plus, poți vedea și cum s-au apreciat sau depreciat acestea în ultimii 10 ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here