75 de ani de lectură publică

482

foto 016Împlinirea a 75 de ani de lectură publică în Târgu – Jiu a fost marcată, la Biblioteca Judeţeană „Cristian Tell”, prin organizarea unei întregi zile dedicate literaturii.

Vernisarea unei expoziţii de carte în foaierul bibliotecii, o serie de lansări de carte precum şi lansarea revistei „Bibliotell `75”, astfel a fost marcată împlinirea a 75 de ani de lectură publică în municipiul Târgu – Jiu. „Este foarte tânără biblioteca, după 75 de ani, pentru că arată înnoită. Nu este modernizată chiar aşa cum ne-am fi dorit noi, dar oricum s-au schimbat foarte multe”, a declarat directorul Bibliotecii Judeţene “Christian Tell” din Târgu – Jiu.
foto 020Ecran electronic
Tot ieri, cu ocazia acestei sărbătoriri, a fost inaugurată şi tabela electronică din incinta bibliotecii. Pe acest ecran vor fi afişate diferite informaţii de interes pentru cititorii care frecventează această instituţie de cultură. „Astăzi am reuşit să dăm drumul şi acelui ecran, este deasupra uşii, pe care rulează despre instituţia noastră şi în interior avem astfel de date. După ce colegii mei s-au chinuit două săptămâni de zile, de dimineaţa până seara, să pună la punct şi o pagină electronică a instituţiei, să fim şi noi în rândul lumii civilizate şi a comunicării electronice, aşa cum este normal într-o instituţie de cultură”, a completat Alexandra Andrei.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here