Centrul de Calcul a primit colindători

486

În prag de sărbători, angajaţii Centrului de Calcul Târgu-Jiu au fost colindaţi de preşcolarii Grădiniţei cu Program Prelungit „Mihai Eminescu” din Târgu-Jiu. Ca de fiecare dată, micuţii au fost răsplătiţi cu daruri dulci.

Un grup de colindători ai Grădiniţei cu Program Prelungit „Mihai Eminescu” din Târgu-Jiu au continuat tradiţia colindatului de sărbători.
Preşcolarii au trecut şi în acest an pragul Centrului de Calcul. Micuţii au susţinut un frumos program de colinde foto 022pentru angajaţii celor două instituţii. Coordonaţi de profesoarele lor, în frunte cu Mary Simona Deaconu, care an de an îi însoţeşte pe copii la colindat, băieţeii şi fetiţele de la Grădiniţa „Mihai Eminescu” au dorit să ne facă o surpriză plăcută, colindându-i pe angajaţii Centrului de Calcul şi reuşind să îi impresioneze. Vizibil emoţionaţi, micuţii au foto 040reuşit să-şi realizeze programul de colinde stabilit şi să ne bucure, totodată, inimile cu vocile lor calde şi privirile gingaşe.
Pentru frumosul şi sensibilul lor gest, conducerea Centrului de Calcul le mulţumeşte şi le transmite, atât micuţilor, foto 046cât şi colectivului de cadre didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Mihai Eminescu” din Târgu-Jiu, multă sănătate, succes în activitate şi Sărbători fericite şi liniştite!
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here