7 stații meteo performante pentru SDN Târgu-Jiu

774

Recent, Secția Drumuri Naționale Târgu-Jiu a fost dotată cu stații meteo performante, câte una pentru toate cele șapte districte din subordine.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova a achiziționat pentru toate districtele din dotare stații meteo performante. Aceste stații afișează, pe lângă temperatură, viteza și direcția vântului, umiditatea aerului, presiune atmosferică, cantitate de precipitații, etc.
Șapte astfel de stații au ajuns și la SDN Târgu-Jiu, câte una pentru fiecare din cele șapte districte din subordine, respectiv Târgu-Jiu, Bîlteni, Meri, Baia de Aramă, Rânca, Licurici, Bengești.
,,Ne-au ajuns toate stațiile pentru cele 7 districte: Târgu-Jiu, Bîlteni, Bengești, Baia de Aramă, Rânca, Meri, Licurici. Le avem deja în dotare. La Târgu-Jiu am și montat stația să vedem cum funcționează, să ne obișnuim și noi cu ea. Sunt foarte utile aceste stații. Ne ajută în special iarna, deoarece au alarme la scăderea temperaturii, se pot face setări privind tipurile de alarmă pe scăderea temperaturii, precipitații. Echipamentele au fost achiziționate de către DRDP Craiova prin licitație publică, prin sistemul electronic de achiziții”, a declarat Cristi Tudor, reprezentant al SDN Târgu-Jiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here