60 de zile, control judiciar pentru Ion Călinoiu

4662

Ion Călinoiu, consilier județean PSD, a scăpat de cătușe, asta după ce a petrecut 24 de ore în arestul IPJ Gorj. Procurorii au stabilit să îl plaseze pe acesta sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile. Calinoiu este acuzat de mărturie mincinoasă, iar la intrarea ieri la IPJ avea calitatea de martor în dosarul aflat în cercetare la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice. „Bărbatul reținut pentru săvârșirea infracțiunii de mărturie mincinoasă a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, a anunțat Biroul de Presă al IPJ Gorj.

„Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză nu a declarat organelor de cercetare penală tot ceea ce cunoștea cu privire la modalitatea de evaluare a ofertelor privind achiziția publică, având ca obiect ,,Lucrări și servicii de reparare și întreținere drumuri județene aflate în administrarea județului Gorj”, în perioada 2015-2019, prin prisma propunerilor tehnice, ce au avut influență în propunerea financiară și desemnarea câștigătoare a ofertei depuse de o asociere de societăți comerciale, aspecte esențiale cauzei. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului”, a mai transmis IPJ Gorj, la momentul reținerii lui Ion Călinoiu.

1 COMENTARIU

  1. Ion Calinoiu baronul și Bobaru primarul-rudar de la Sadu,baronelul au multe în comun mai ales ca în perioada menționata s-au făcut niște lucrări și la Sadu!?Speram ca organele în drept vor ajunge și la acest parvenit care de la un amarat de Olcit a ajuns la Renault,ca de,de aia este el primar!Este primar o.k dar sa facă naveta pe banii lui nu pe cei ai contribuabilului!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here