6 august, termen pentru înscrieri la cursuri de subofițeri, specialitatea militar-sanitară

942

„6 august 2021 este data limită de înscriere pentru 40 de locuri la cursul de formare a subofițerilor în activitate – specialitatea militară SANITAR – Centrul de perfecționare medico-militară, Sibiu. CUM vă puteți înscrie în procesul de recrutare: Tot ce trebuie să faceți este să vă prezentați la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar de care aparțineți cu domiciliul, doar cu actul de identitate. Este recomndat să sunați înainte de a merge la biroul de recrutare pentru a afla cum vă puteți înscrie online (prin e_mail). După înscriere vor fi întocmite dosarele de candidat, conform precizărilor personalului recrutor, iar probele de selecție și examinarea medicală se vor susține DUPĂ concursul de admitere.

🔹 SELECȚIA aptitudinală constă în parcurgerea:
– probelor psihologice (test de aptitudini, de personalitate și situațional);
– probelor fizice (traseu utilitar-aplicativ cu baremul 1 min. și 45 sec.; alergare pe distanța de 2000 m cu baremul de 9 min. și 45 de sec.);
– interviului de evaluare finală.

🔹 Candidații declarați ”Admis” la selecția aptitudinală generală vor efectua EXAMINAREA MEDICALĂ conform indicațiilor primite de la recrutor”, a anunțat MApN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here