56 de cereri pentru 12 apartamente în Rovinari

525

laurentiu chivuNoul bloc terminat la începutul acestei luni în oraşul Rovinari, pe Bulevardul Minerilor, are 12 apartamente, fiecare cu câte două camere. Acestea vor putea fi date în folosinţă încă din august, urmând ca săptămâna viitoare să se facă racordările la curentul electric. Se pare că până în prezent, la Primăria Rovinari au fost primite 56 de cereri de achiziţionare a unui apartament în noul bloc. În şedinţa Consiliului Local de astăzi, consilierii vor hotărî preţurile de vânzare ale acestor apartamente.

„Vom face şi un studiu de piaţă pentru a decide asupra unui preţ corect” , ne-a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul Rovinariului. Acesta ne-a mărturisit faptul că apartamentele vor fi vândute cu „banii în mână”, nu în rate, deoarece cu banii obţinuţi de pe vânzarea acestor apartamente, Primăria Rovinari doreşte o investiţie imediată. Investirea se va face în construirea unui nou bloc, care va fi poziţionat lângă prima clădire cu apartamente.
Administraţia locală ia în calcul şi scăderea preţului la acele apartamente ce vor fi puse în vânzare. „Preţul apartamentelor poate fi micşorat, dacă vom scoate un preţ bun pe spaţiile comerciale ce vor fi amenajate la parterul blocului”, a completat vicele de la Rovinari. Spaţiile comerciale ce vor exista în blocul de pe Minerilor se vor limita la câteva magazine cu preţuri moderate pentru locuitorii oraşului.
Asfaltările reîncep
Pentru că doresc să investească banii în sprijinul cetăţenilor, 400 de milioane ROL, din fondurile Primăriei Rovinari, au fost investite pentru asfaltarea Aleii Carierei. Asfaltarea s-a făcut în urmă cu o săptămână şi jumătate, pe o distanţă de 50 de metri, şi cu o lăţime de 20 de metri. De asemenea, pe această străduţă existau şi două parcări, pe stânga şi dreapta drumului, care şi ele, la rândul lor, au beneficiat de turnarea covorului asfaltic.
Izabela MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here