55 de locuri în taberele studențești, pentru cursanții UCB

415

Pentru vara anului 2018, Universitatea “Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu pune la dispoziţia studenţilor un număr de 55 de locuri gratuite în taberele studenţeşti din staţiunile Costineşti şi Predeal. Tinerii vor pleca în tabără în luna iulie.

Conform Metodologiei privind repartizarea locurilor în taberele studenţeşti pe perioada vacanţei de vară 2018, pentru studenţii înscrişi la cursurile de zi în instituţiile de învăţământ superior de stat, aceştia beneficiază de locuri gratuite în tabere în limita locurilor repartizate pentru fiecare facultate, în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură şi de activitatea depusă în cadru organizat la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţifice sau sportive, excepţie făcând cazurile sociale. În perioada taberelor, studenţii beneficiază în mod gratuit de cazare şi masă.
Beneficiarii pot fi studenţi înmatriculaţi la forma de învăţământ de zi, din ciclurile licenţă şi masterat.

55 de locuri în tabere, pentru studenții UCB
Pentru vara anului 2018, Universitatea “Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu pune la dispoziţia studenţilor un număr de 55 de locuri gratuite în taberele studenţeşti din staţiunile Costineşti şi Predeal. Tinerii vor pleca în tabără în luna iulie. Prima serie de studenţi urmează să plece în perioada 11.07-16.07.2018 în staţiunea Costineşti, unde sunt disponibile 36 de locuri; cea de-a doua serie este în perioada 16-21 iulie, tot în Costinești și sunt disponibile 6 locuri, iar cea de-a treia serie este în perioada 21-26 iulie, în aceeași stațiune, fiind disponibile 7 locuri. Cei care preferă muntele, pot pleca în tabără la Predeal, în perioada 11-16 iulie, când sunt disponibile 6 locuri.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here