500.000 de ouă, confiscate de comisarii Gărzii Financiare Gorj

195

Un agent economic din Craiova a fost depistat de către comisarii Gărzii Financiare (GF) Gorj vânzând peste 500.000 de ouă fără autorizaţie în Piaţa Centrală din Târgu-Jiu. Drept urmare produsele i-au fost confiscate de către oamenii legii şi transformate în venituri la bugetul de stat. Comisarii au aplicat de asemenea şi sancţiuni contravenţionale la cei prinşi pe picior greşit, în valoare de 22.000 lei. Totodată comisarii au confiscat produse în valoare de 150.000 lei.

Comisarii Gărzii Financiare Gorj au desfăşurat în perioada Sărbătorilor Pascale mai multe acţiuni de control. Potrivit comisarului – şef al Gărzii Financiare Gorj, Gigel Capotă un caz deosebit, depistat, a fost cel al unui agent economic din Craiova care a venit în Piaţa Centrală din municipiu cu peste 500.000 de ouă spre comercializare dar fără a avea autorizaţie în acest sens. Astfel, ouăle au fost confiscate şi transformate mai apoi în venit la bugetul de stat. Suma se ridică la 142.404 lei.
Tot în perioada Sărbătorilor Pascale au fost realizate de către comisarii GF Gorj verificări la produse de patiserie, carne şi produse din carne de miel. Cu această ocazie au fost sancţionaţi mai mulţi agenţi economici, cu amenzi contravenţionale totalizând suma de 22.000 lei şi au fost confiscate produse în valoare de aproximativ 150.000 lei.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here