50 de profesori gorjeni intră în restrângeri de activitate

224

IMG_5695Până pe 21 aprilie, profesorii gorjeni sunt aşteptaţi să îşi înregistreze la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Gorj, cererile prin care solicită transferare pentru restrângere de activitate pentru anul şcolar 2011 – 2012. Până la această oră, numărul cererilor este de 50 la nivel judeţean.

În intervalul 7 – 21 aprilie, profesorii din Gorj pot merge la sediul IŞJ pentru a-şi depune cererile de transferare pentru restrângere de activitate. Deşi au mai rămas doar trei zile până când se mai pot face aceste cereri, Liliana Andriţoiu, inspector Resurse Umane în cadrul IŞJ Gorj, spune că deja sunt 50 de înregistrări pentru restrângeri totale de activitate. “Pentru Română sunt patru cereri, pentru Matematică cinci, pentru Maiştri-instructori sunt nouă cereri, pentru Sport două, pentru învăţători 14, şi câte unul pentru alte discipline”, a declarat Liliana Andriţoiu. Maiştrii sunt cei mai afectaţi de aceste restrângeri de activitate, din cauza faptului că unele meserii nu mai sunt cerute pe piaţa muncii din România.

Aceasta a spus că nu pentru toţi aceşti profesori vor exista rezolvări, însă conducerea IŞJ Gorj va încerca să rezolve toate dosarele. Posturile şi profesorii care au depus cereri pentru restrângere de activitate vor fi luate în discuţie în şedinţa publică din data de 10 mai.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here