50 de ani de la înființarea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 8 Tg. Jiu

5452

Joi, 16 noiembrie 2023, colectivul unității a făcut cunoscută povestea generațiilor de cadre didactice care s-au succedat prin Grădinița cu Program Prelungit Nr. 8 Târgu Jiu și au marcat, într-o atmosferă festivă, aniversarea a 50 de ani de la înființare prin realizarea unor activităţi variate. Trecute, prezente sau viitoare, aceste generații înglobează valorile unei instituții veșnic tinere, mereu în schimbare și adaptare. Un dascăl știe că dacă va pune dragoste și adevăr în ceea ce face, “construcția” lui va dura o veșnicie.

La manifestări au participat 25 de cadre didactice care și-au desfășurat activitatea în această instituție din 1973 până în prezent, doamna inspector școlar general Marcela Mrejeru și alți reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Gorj. 

În cuvantul de început, doamna director Chivulescu Ana-Letiția a adus un omagiu tuturor, apreciind munca depusă de-a lungul anilor care a constituit un fundament solid pentru actuala generație de cadre didactice și pentru ceea ce este grădinița astăzi.

Programul zilei a cuprins vizionarea unor filme emoționante din istoria de ieri și de azi a grădiniței, vizitarea unității de învățământ și spectacolul aniversar “Ducem tradiția mai departe”. Doamnele educatoare au deschis ,,cufărul cu amintiri”, s-au întors în timp și au trăit clipe de reală emoție. Spectacolul oferit de preșcolari a fost unul variat și încărcat de semnificație sădind în sufletul tuturor bucurie și admirație.

La sfârșitul programului, doamnele educatoare au primit o diplomă de onoare în semn de apreciere pentru munca remarcabilă, sprijinul acordat, răbdare și înțelegere, implicare, dedicare, perseverență, pentru îndemânarea de a sădi în sufletul fiecărui copil semințe ce au înflorit și vor înflori mereu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here