5 cele mai inspirate cadouri de casă nouă

672

Mutarea într-o casă nouă reprezintă un eveniment foarte important și emoționant în același timp. Dacă prietenii sau rudele tale tocmai și-au cumpărat o casă sau se mută într-un apartament nou, atunci e timpul să îi surprinzi cu un cadou. Cu siguranță vor aprecia gestul și își vor aminti de această zi mereu.

Printre aspectele importante în alegerea unui cadou de casă nouă se numără faptul că trebuie să fie de ajutor noilor proprietari, să se potrivească gusturilor lor sau stilului casei. Tocmai de aceea este important să ții cont de următoarele criterii pentru alegerea unui cadou ideal: relația cu gazda, gradul de rudenie, vârsta și sexul gazdelor, hobby-uri, pasiuni și nevoi.

Top cinci cadouri inspirate pentru o casă nouă

  1. O icoană

În România sunt foarte mulți creștini ortodocși și catolici practicanți care se duc de multe ori la biserică și țin cont de cele mai importante sărbători. Achiziționarea unei icoane, cum ar fi icoana Sporul Casei, va aduce noroc, prosperitate și va feri noile gazde de certuri și alte necazuri.
De asemenea, dăruirea unei icoane de argint va fi sinonimă cu un gând bun pentru cei care s-au mutat în noua casă și vei dovedi prin acest gest că te bucuri din tot sufletul de reușita lor. Icoana este importantă din punct de vedere spiritual fiindcă se spune că va ocroti casa și va oferi înțelepciune în momentele dificile.

  1. Piese de mobilier

Fiecare proprietar nou și-a creionat deja o schiță cu modul cum va arăta noua casa și își va căuta ulterior piesele de mobilier. Patul, canapeaua, șifonierul sau biblioteca vor fi cumpărate în timpul amenajării, dar dacă faci parte din familia celor care se vor muta atunci poți opta pentru achiziționarea unei piese.
Dacă știi deja cum arată noua casă și care sunt gusturile gazdelor atunci poți cumpăra o măsuță de cafea potrivită cu decorul casei, un fotoliu, o banchetă de dormitor sau un cuier într-o formă mai deosebită.

  1. Cadouri cu mesaje haioase

Dacă știi că noii proprietari vor să aibă obiecte care să conțină mesaje amuzante, poți opta pentru un covoraș cu diverse citate precum: „Sper că ai adus ceva de băut”.
Totodată, mai poți cumpăra și căni cu mesaje amuzante sau cu forme atipice. Aici ai putea opta pentru căni de cafea cu diferite mesaje, pahare cu forme atipice sau cu leduri.

  1. Obiecte pentru curte și grădină

Dacă persoanele apropiate s-au mutat într-o casă nouă care au o curte cu un gazon perfect și o grădină, atunci ai putea să optezi pentru obiecte de grădinărit, cum ar fi o foarfecă de grădină pentru tăiat crengi, unelte pentru săpat sau curățat grădina.
Totodată, noile gazde vor fi încântate și de alte obiecte de mobilier de grădină precum hamace, leagăn, fie balansoare sau ghivece pentru flori.

  1. Aparate electrocasnice

În cazul în care noile gazde au copii sau sunt rude apropiate, poți cumpăra diferite electrocasnice potrivite pentru noua casa. Ai putea achiziționa un frigider, aragaz, televizor, cuptor cu microunde sau un espressor de cafea.
Există mai multe variante pentru cadouri de casă, de la obiecte de decor, icoane, cadouri funcționale (seturi de veselă, lenjerii), până la daruri mai scumpe, sofisticate, pe care le poți achiziționa de la un magazin de cadouri cu accesorii decorative sau chiar obiecte de artă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here