400 de lucrători la cules de zmeură, în Portugalia

317

Gorjencele aflate în căutarea unui contract de muncă sezonier şi obişnuite cu munca în domeniul agricol din ţările Uniunii Europene, îşi pot încerca norocul la selecţia din luna ianuarie 2016. Sunt oferite 400 de locuri de muncă, în Portugalia, la cules de zmeură, fiind acceptate persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 50 de ani. Durata contractului este de aproximativ trei luni, data estimată de începere a lucrului fiind februarie – martie 2016, cu posibilitatea de integrare permanentă în cadrul companiei. Angajatorul caută persoane cu condiţie fizică bună şi fără antecedente penale.
Doritorii gorjeni se pot adresa cu un dosar ce va cuprinde şi un CV, către Compartimentul Eures din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj. Data limită de depunere a dosarelor este 21 decembrie 2015. Documentele necesare înscrierii sunt următoarele: cerere tip, anexă 3 bis (se completează la sediul AJOFM); formular de înregistrare (transmis de firmele portugheze) în limba română; carte de identitate sau paşaport; CV Europass în limba română (tipizat); adeverinţă medicală cu menţiunea “apt pentru muncă”; cazierul judiciar valabil;
Persoanele selectate vor munci 40 de ore pe săptămână, cinci zile din şapte, salariul de bază lunar fiind cuprins între 505 şi 724,94 euro brut/lună şi poate ajunge până la 1.192 euro, în funcţie de orele suplimentare prestate. Cazarea este oferită de către angajator contra sumei de un euro pe zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, aceasta oprindu-se ulterior din primele salarii. De asemenea, se asigură gratuit transport spre casă, la încheierea contractului de muncă.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here