40 de milioane de euro PROFIT RATAT la CEO! Compania nu e lăsată să vândă la prețurile pieței!

910

 

Statul își sabotează propria companie, nu că ar fi o noutate. Dar, unul dintre salariații CEO a arătat concret despre ce este vorba. Pentru CEO, în alți ani, perioadele de secetă și caniculă aduceau cei mai mulți bani companiei, fiindcă funcționa la capacitate maximă când ceilalți producători nu puteau. În acest an… citiți mai jos ce a scris în urmă cu puțin timp, Vasile Tivig, pe pagina sa de socializare.

“Iată care este prețul de vânzare a energiei electrice începând cu această oră!!!
Și este vorba de aproape o treime din energia electrică produsă în România!!!
Oare, C.E.OLTENIA, vinde la acest preț o treime din energia produsă???
Sau, ca de obicei, noi suntem proștii de serviciu și vindem la 280÷300 RON/MWh????? Căci am fost obligați să facem contracte de vânzare, pentru a ne fi aprobat celebrul plan de restructurare!!!! Care cel mai probabil, va intra în discuții abia în toamnă… pentru o nouă amânare, cu o nouă revizuire…
Și vorba aceea, de ce să vindem noi, când pot vinde alții, la asemenea prețuri, noi intersectându-ne cu ele, cu prețurile, doar în factura la energie!!
Știți ce ar însemna pentru C.E.OLTENIA, dacă 28 de zile ar fi lăsat să vândă, jumătate din energia electrică, la asemenea prețuri???
Vă spun eu:
Un PROFIT de 40 MILIOANE EURO!!!
Rețineți PROFIT, fără costuri de producție, taxe, certificate carbon și ce mai plătim!!!!
Exact suma de care, marii noștrii conducători politici, se plâng că nu o pot plăti, pentru plata contribuției aferente CONDIȚIILOR SPECIALE DE MUNCĂ!!!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here