4 întrebări la care să răspunzi înainte de a cumpăra măsuţe de cafea

1122

Măsuţele de cafea sunt piesele de mobilier alese imediat după canapele. Și în timp ce măsuţele de cafea sunt omniprezente în livinguri, există o varietate extraordinară din care să alegi. Pentru a cumpăra cele mai bune măsuţe cafea îţi recomandăm să răspunzi la următoarele întrebări.

De ce ai nevoie?

Măsuţele de cafea sunt folosite diferit şi în funcţie de utilizare se va alege cel mai bun design. Dacă vrei o masă de cafea mai formală ai nevoie de suprafeţe delicate şi fragile, aşa cum este sticla de exemplu.

O măsuţă folosită de întreaga familie trebuie să fie mai robustă. De asemenea, poţi cumpăra una care are opțiuni de stocare, cum ar fi sertarele. Suprafața ar trebui să poată fi curăţată uşor şi utilizată intens, deoarece pe suprafaţa ei pot fi vărsate alimente şi băuturi. Blaturile din sticlă nu sunt, în general, potrivite pentru camerele utilizate intens, nu doar din cauza fragilității, dar și din cauza semnelor și zgârieturilor. Pentru blaturi din sticlă fără rame, există pericolul colțurilor ascuțite, mai ales atunci când în casă sunt copii mici.

Măsuţa de cafea va fi folosită ca piesă centrală?

Măsuţa de cafea este de cele mai multe ori utilizată pe post de piesă centrală în casă, caz în care va trebui să ţii cont de stil, dimensiune, material, finisaj şi culoarea suprafeţei, pentru ca aceasta să iasă în evidenţă.

Ce material preferi

Când cumperi o măsuţă de cafea, vei conștientiza câte opțiuni ai atunci când vine vorba de materiale, abia după ce începi să te uiţi prin magazinele online. Cel mai evident material care îţi vine în minte este lemnul, dar nu eşti obligat să te limitezi la lemn.

Aruncați o privire asupra camerei și a altor piese de mobilier pentru a stabili ce material ar arăta cel mai bine. Acrilul transparent și sticla pot face ca o cameră mică să pară mai deschisă. Strălucirea metalului poate îndeplini același scop. Sticla, acrilul, metalul și piatra arată de asemenea bine într-o cameră modernă.

Lemnul mai închis, precum mahonul sau nucul, sau materiale precum marmură și metalul pot arăta bine într-o încăpere tradițională.

Pielea sau pielea artificială pot funcționa bine într-o varietate de stiluri și sunt, de asemenea, ușor de întreținut.

Ia în considerare durabilitatea și siguranța materialului, în special atunci când ai copii mici.

Ce fel de formă și dimensiune este potrivită?

Măsuţele de cafea sunt disponibile în mai multe forme diferite. În timp ce forma camerei poate juca un rol important în alegerea unei măsuţe de cafea, trebuie să fii atent la dimensiunile şi configuraţia spaţiului.

O masă de cafea dreptunghiulară sau ovală funcționează bine în camerele mai mici. Măsuţele pătrate sau rotunde sunt perfecte pentru camere mari şi pentru canapele de dimensiuni generoase.

Acestea sunt doar exemple însă odată ce ai răspuns la toate întrebările de mai sus va fi mult mai uşor să alegi piesele de mobilier potrivite pentru casa pe care o ai. Pe ACAJU.RO poţi găsi o gamă variată de piese de mobilier pentru orice tip de living.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here