4.000 de lei pentru Faza Naţională de handbal la băieţi

360

Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Târgu-Jiu au aprobat alocarea sumei de 4.000 de lei, bani ce vor fi cheltuiţi pentru acordarea unor premii materiale şi pentru unele cheltuieli necesare desfăşurării în perioada 7 – 10 mai a.c. a Fazei Naţionale de handbal la băieţi – liceu, din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, care se derulează în colaborare cu Liceul cu Program Sportiv din oraş.
Conform unei adrese înaintate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj către consilierii locali târgujieni, pe parcursul evenimentului, se vor derula mai multe activităţi cu caracter sportiv, care, în mare parte, sunt susţinute financiar de către Ministerul Educaţiei Naţionale prin IŞJ Gorj, ce are calitatea de organizator.
La Faza Naţională de handbal la băieţi – liceu, din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, vor participa circa 112 persoane, dintre care 96 sunt elevi, opt cadre didactice însoţitoare şi opt arbitri. Conform unei liste cu cheltuielile estimative prevăzute, cazarea delegaţiei va costa circa 4.000 de lei, costurile privind hrana sunt estimate la peste 5.800 de lei, 100 de lei vor merge către materiale consumabile şi către amenajatorii de teren, 100 de lei la asistenţa medicală, iar 360 lei la arbitri.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here