35 de posturi vacante în Germania pentru şomerii gorjeni

384

O nouă ofertă de lucru pentru gorjenii aflaţi în căutarea unui job este disponibilă în această perioadă prin intermediul reţelei de ocupare EURES România. Este vorba despre 35 de posturi pentru muncitorii calificaţi în diverse meserii, care doresc să lucreze în Germania.

O selecţie în acest sens se va organiza la Sibiu, în perioada 22-23 martie a.c. Angajatori germani reprezentaţi de compania Unique Personalservice GmbH oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: sudor MIG – MAG, WIG (șapte posturi), lucrător calificat în producţie – industria automobilelor (șapte posturi), hamal (șase posturi), operator CNC (cinci posturi), electrician (cinci posturi), operator stivuitor (cinci posturi). Pentru ocuparea posturilor vacante sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu, permis de conducere categoria B, precum şi cunoştinţe bune de limba germană – nivel B1.
Salariul oferit este de 8,80 – 11,88 euro brut/oră, conform contractelor colective de muncă în respectivele domenii de activitate, la care se adaugă diferite bonusuri, iar durata contractelor de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuinţe. Persoanele cu domiciliul în judeţul Gorj care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj din municipiul Târgu-Jiu pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.
În aceste zile, şi AJOFM Gorj are o ofertă cu zeci de locuri de muncă vacante în cadrul a diverse societăţi din judeţul nostru. Oferta cuprinde posturi de agenţi de vânzări, ambalatori manuali, electricieni, frezor universal, lăcătuşi mecanici, lucrători gestionari, manipulant mărfuri, mecanici utilaje, patiseri, paznici, sudori, tâmplari universali, tehnicieni electromecanici, spălător vehicule, şofer autocamion, cosmetician, brutari.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here