35 de angajatori şi-au confirmat prezenţa la Bursa de vineri

465

Doar câteva zile îi mai despart pe şomerii gorjeni aflaţi în căutarea unui job de evenimentul organizat anual de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Bursa generală a locurilor de muncă. Aceasta va avea loc vineri, 7 aprilie, de la ora 10.00, la sediul din Debarcader al Universităţii “Constantin Brâncuşi”.

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, AJOFM Gorj va organiza în data de vineri, începând cu ora 10.00, în Târgu-Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii “Constantin Brâncuşi”, din str. Tineretului nr. 1, Bursa generală a locurilor de muncă. Angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la această acţiune.
“În vederea informării atât a celor interesaţi în mod direct, cât şi a opiniei publice din judeţ despre organizarea acestei burse a locurilor de muncă, despre subvenţiile oferite angajatorilor conform prevederilor Legii nr 76 / 2002, modificată şi completată, a fost realizată o campanie de mediatizare prin apariţii radio-televizate pe posturile locale şi regionale audio video, precum şi prin publicarea în mass-media scrisă locală şi regională a unor comunicate de presă. De asemenea, au fost întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori. Pentru depistarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate şi care să fie oferite persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Gorj au desfăşurat acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. Până la această dată, au fost contactaţi peste 100 agenţi economici din judeţ şi au confirmat participarea la această bursă până în prezent un număr de 35 angajatori, numărul total al locurilor de muncă oferite de aceştia fiind de 306, din care 21 pentru persoane cu studii superioare”, a declarat Romeo Chiriac, directorul executiv al AJOFM Gorj.
Dintre meseriile solicitate de către angajatorii care vor fi prezenţi la această bursă amintim: lucrător gestionar, lucrător comercial, lăcătuş mecanic, agent de securitate, sudor, şofer, barman, ospătar, muncitor necalificat, electrician, inginer, agent/inspector asigurare, mecanic auto, tehnician, operator calculator, etc. Si în aceste zile, salariaţii AJOFM Gorj vor continua acţiunea de contactare a agenţilor economici, astfel încât un număr cât mai mare de locuri de muncă, din cât mai diverse domenii de activitate, să fie oferite celor care vor participa la acest târg de locuri de muncă.
Izabella Molnar

2 COMENTARII

 1. Ajofm freacă menta.
  Băi Ajofm de ce nu contactezi angajatori puternici din Timișoara, București cum at fi : Continental, Flextronics, Coca Cola…..etc.
  Vai de capul vostru !

  • Ai spus adevărul , cei de la Ajofm se joaca de -a bursa locurilor de muncă.
   Îi doare in cot de amarați !
   Dacă ar fi profesioniști ar contacta angajatori puternici din orașele mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here