300 de amenzi în patru ore

238

Efective de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, criminalistică şi investigarea criminalităţii economice au acţionat ieri pe raza judeţului Gorj pentru verificarea autovehiculelor destinate transportului de persoane sau marfă. În doar patru ore, oamenii legii au aplicat circa 300 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut zece permise de conducere.

Pentru creşterea gradului de siguranţă a traficului rutier, prin reducerea numărului de victime din accidente grave de circulaţie, în perioada 9-15 februarie 2015 se va desfăşura la nivel european acţiunea TRUCK&BUS, acţiune în cadrul căreia se verifică autovehiculele destinate transportului public de persoane cu capacitate de transport mai mare de 8+1 locuri, precum şi autovehiculele destinate transportului public de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.
La nivelul judeţului Gorj, controalele în trafic au început încă de ieri iar amenzile nu au întârziat să apară. „La data de 9 februarie a.c., în intervalul orar 08:30 – 12:30, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj s-a acţionat cu efective mărite, în care au fost angrenate efective de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, criminalistică şi investigarea criminalităţii economice. Cu această ocazie, au fost aplicate un număr de 301 sancţiuni contravenţionale în valoare de 113.811 lei, din care : 293 conform O.U.G. 195/2002-Rep, 4 conform Legii nr. 12/1990-Rep, 4 la alte acte normative. De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere”, a precizat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here