30 de joburi la tranşatul cărnii, vacante în Irlanda

450

O nouă ofertă de lucru în străinătate este disponibilă pentru gorjeni prin intermediul reţelei europene de ocupare EURES România! 30 de locuri de muncă, la tranșat carne, în Irlanda, pot fi ocupate de gorjeni. Se va lucra la tranșarea, ambalarea și cântărirea bucăților de carne, pe o linie de producție. Cunoașterea limbii engleze, nivel începător, poate reprezenta un avantaj. Persoanele angajate vor fi preluate de la aeroport.
Angajatorul oferă ajutor în găsirea cazării și plătește parțial masa. Contractul este pe perioadă nedeterminată, iar programul de lucru este de 40 de ore pe săptămână. Câștigurile salariale sunt de 9.80 euro pe oră.
Oferta de lucru este valabilă până pe data de 28 februarie. Persoanele interesate de această ofertă de lucru vor trebui să treacă în prealabil pe la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj pentru a se înregistra în baza de date şi a fi îndrumate ce au de făcut. Pentru a se înregistra în baza de date a serviciului EURES, doritorii gorjeni trebuie să se prezinte la sediul AJOFM Gorj cu un dosar care să conţină cazierul judiciar, o adeverinţă de la medic «apt de muncă, clinic sănătos» şi buletinul.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here