29 de mineri de la Cariera Jilț Nord au donat sânge pentru colega de muncă, operată în Capitală

394

Angajații Carierei Jilț Nord au fost de partea colegei lor de serviciu, ce a suferit, săptămâna trecută, un accident de muncă, fiind aruncată de la aproape trei metri înălțime de un transportor. 29 de colegi de-ai acesteia au donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu-Jiu în vederea operației acesteia, dar și pentru rezerva instituției. Liderul de sindicat de la Cariera Jilț Nord, Ștefan Neferu, le-a mulțumit donatorilor pentru implicare, dar și conducerii EMC Jilț pentru că i-a ajutat în acest demers.

Mirela Pavel de 49 de ani, angajată a carierei din Jilț de douăzeci de ani, a suferit un accident de muncă, cu o săptămână în urmă, aceasta fiind supusă, miercuri, la o intervenție chirurgicală la coloana vertebrală, într-un spital din Capitală. Salariatei i s-a fisurat coloana în urma unei căderi de la aproape trei metri înălțime, iar operația de miercuri a fost o reușită, aceasta urmând să fie externată, în scurt timp, din spital. Pentru Mirela Pavel au donat însă sânge 29 dintre colegii ei de muncă, gestul fiind unul de maximă colegialitate și solidaritate. O spune de altfel și Ștefan Neferu, liderul de sindicat de la Cariera Jilț Nord, care s-a implicat direct în ajutorarea angajatei, atât pe linie sindicală, cât și administrativă, solicitând CEO acordarea unui ajutor financiar pentru femeia internată deja în spital.

Repaus la pat!
“S-a reușit un lucru foarte bun pentru care țin să mulțumesc colegilor și conducerii EMC Jilț. 29 de angajați de la Jilț Nord au donat sânge la Târgu-Jiu atât pentru colega noastră, cât și pentru alte persoane aflate în nevoie, rezerva rămânând la dispoziția Centrului de Transfuzie Sanguină. Colega noastră a suferit o intervenție chirurgicală care a decurs bine, vineri, o să trimitem o mașină după ea să o aducă acasă. Va sta în repaus la pat două săptămâni, apoi se va duce la controale la București. Starea ei de sănătate este bună’’, a declarat liderul sindical Ștefan Neferu.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here