Cresc salariile militarilor

1098

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a semnat un proiect de Ordonanță de Urgență care prevede actualizarea salariilor militarilor și asigurarea altor drepturi financiare pentru personalul din MApN.

Potrivit unui anunț făcut de Liga Militarilor Profesioniști, noile prevederi ar urma să intre în vigoare începând cu data de 1 iulie 2022, proiectul de OUG fiind trimis spre consultare și completare instituțiilor din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională.

Concret, Vasile Dîncu și Liga Militarilor Profesioniști s-ar fi înțeles cu privire la majorări salariale, la cuantumul chiriilor și la umblarea la sporul pentru munca de noapte.

„În urnă demersurilor Ligii Militarilor Profesioniști, ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, a declarat, săptămâna trecută, că a semnat un proiect de ordonanță de urgență prin care se propune actualizarea și îmbunătățirea unor prevederi din domeniul salarizării și asigurării altor drepturi financiare ale personalului din MApN.

Proiectul a fost trimis spre consultare și completare instituțiilor din sistemul de apărare, ordine publică și securitate națională, apoi va fi publicat pe pagina de internet a MApN și înaintat pe circuitul de avizare, în vederea adoptării de Guvernul României, astfel încât noile prevederi să intre în vigoare la 1 iulie 2022”, informează LMP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here