28 de jucători la plecarea în Slovenia / Pandurii au ajuns ieri după-amiază la Maribor, Slovenia

261

După ce Edi Iordănescu i-a lăsat cu ochii în soare pe gorjeni, conducerea celor de la Pandurii s-a mișcat mai greu, încercând să ofere toate condițiile de pregătire jucătorilor care au efectuat deplasarea în Slovenia. Aceștia se vor antrena în prima parte a cantonamentului, până pe 30 iunie, la Maribor, iar de la începutul lunii iulie și până la finalul perioadei de pregătire, oltenii vor schimba locația, urmând să ajungă la Moravske Toplice, în apropierea celei actuale. Acolo se antrenează acum campioana României, Astra Giurgiu, ci nu în Cipru. Așadar, din cele două cantonamente care se programaseră inițial, Pandurii au făcut un mix și vor reveni în țară pe 9 iulie.

Cei 28 de jucători, care au ajuns, ieri, în Slovenia, vor fi pregătiți de staff-ul tehnic format din preparatorul fizic Ionuț Stelescu, antrenorul secund Radu Alexandru și antrenorul cu portarii Bogdan Pârvu, asta până ce Narcis Răducan va reuși să convingă unul dintre cei trei tehnicieni de pe listă să preia banca pandură. Lotul ce se află la Maribor îi are în componență pe: Răzvan Stanca, David Lazar şi Răzvan Negrilă – portari, şi jucătorii: Bogdan Unguruşan, Marian Pleaşcă, Nikola Vasiljevic, Constantin Grecu, Gordan Bunoza, Florin Acsinte, Filip Mrzljak, Alexandru Răuţă, Valentin Munteanu, Dan Nistor, Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Alin Buleică, Andrei Piţian, Rodemis Trifu, precum şi jucătorii echipei a doua: Ionuţ Trocan, Alin Predescu, Andrei Şendroiu, Daniel Mărgărit, Adelin Pârcălabu, Bogdan Dănăricu, Carlo Erdei, Ionuţ David, Gabriel Dodoi şi Amir Hemidi.

Voiculeț, acontat
Prima noutate cu care Pandurii va ataca turul 3 preliminar Europa League și sezonul 2016/17 al Ligii 1 este reprezentată de mijlocașul Claudiu Voiculeț. O mai veche cunoștintă a pandurilor, acesta urmează să-și pună semnătura în următoarele zile pe contractul oferit de gorjeni și, astfel, să revină în tricoul alb-albastru.
Voiculeț a fost adus în 2010 la Pandurii, în mandatul lui Petre Grigoraș, și a plecat în 2013 la CFR Cluj. În cei trei ani petrecuți la Târgu-Jiu, el a bifat 86 de apariții și a marcat 13 goluri pentru gruparea olteană în campionat și Cupa României. De-a lungul carierei, acesta a mai trecut pe la Farul Constanța, Internațional Curtea de Argeș și ASA Târgu Mureș și evoluează ca mijlocaș la închidere.

Hora și Nistor, deocamdată panduri
Ioan Hora și Dan Nistor au plecat și ei în cantonamentul din Slovenia, chiar dacă s-ar părea că zilele lor la Pandurii sunt numărate. Dacă se va ajunge la un numitor comun pentru cedarea celor doi la una dintre echipele interesate să-i cumpere, aceștia vor părăsi stagiul de pregătire de la Maribor și Moravske Toplice.

Narcis Răducan nu se gândește să lase Pandurii
Deși presa centrală a speculat, ieri, o despărțire între președintele Narcis Răducan și Pandurii, acesta a infirmat orice fel de intenție de a lăsa echipa gorjeană pentru o alta, cel puțin în următorul sezon, și vrea să scoată maximum din meciurile turului 3 preliminar Europa League: “Mă încăpăţânez să cred că Pandurii Târgu Jiu are viitor şi, în ciuda dificultăţilor, aştept cu nerăbdare dubla din Europa League şi sper ca aceasta să fie starea de spirit generală în acest sezon. Mai am un an de contract cu Pandurii şi sper să-mi pun amprenta aici în continuarea mandatului meu.”, a spus Narcis Răducan.
Gabriel Pănoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here