27 mai, termen limită de depunere a ofertelor pentru spălătoria SJU

176

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a scos la licitaţie serviciul de spălătorie. Termenul limită pentru depunerea ofertelor în vederea participării la licitaţie este 27 mai. Reprezentanţii unităţii speră ca până la finele lunii iunie să fie desemnat câştigătorul. Vor fi luate măsuri şi în privinţa serviciului de preparare a hranei şi nu numai.

Pentru spălarea lenjeriilor, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a avut un contrat cu o firmă din Capitală; acesta a fost reziliat din motive financiare. Ulterior, serviciul de spălătorie a fost asigurat de o firmă din municipiul nostru. La ora actuală acest serviciu este scos la licitaţie, termenul limită pentru depunerea ofertelor expirând luni. „Până pe 27 mai se depun ofertele, după care o să înceapă analizarea ofertelor şi desemnarea câştigătorului. Sperăm ca până la sfârşitul lunii iunie să avem desemnat câştigătorul”, a menţionat Cătălin Vienescu, directorul economic al SJU Târgu-Jiu.

Măsuri pentru alte servicii
Conducerea companiei Tetraedru Medical Consulting, care asigură managementul privat al SJU Târgu-Jiu, spune că se impune luarea unor măsuri şi în cazul altor servicii, între care cel de preparare a hranei pacienţilor. „Intenţionăm, în următoarea perioadă, ca anumite servicii de suport, unul dintre ele fiind şi asigurarea hranei pacienţilor, dar mai sunt şi altele: mentenanţa, curăţenia, paza şi altele, să desfăşurăm procedurile şi vom aplica legislaţia în vigoare pentru aceste servicii”, a confirmat Dorel Dumitraş, directorul general al Tetraedru Medical Consulting.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here