250 de posturi de ghid turistic pentru Norvegia

186

ajofm declaratii drepturi autor (2)Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul de ocupare Eures, oferă un număr de 250 de locuri de muncă vacante în Norvegia pentru meseria de ghid turistic.

Aplicanţii trebuie să cunoască limba engleză fluent şi, în plus, să cunoască două dintre următoarele limbi străine: germană, spaniolă, italiană, franceză, chineză sau rusă. De asemenea, doritorii gorjeni care vor să ocupe unul dintre aceste posturi trebuie să aibă studii superioare de minim un an. Conform lui Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj, persoanele selectate vor urma un curs de instruire despre istoria şi cultura Norvegiei, inclusiv cursuri on-line înainte de venirea în Norvegia. “Se oferă contracte de muncă pe o perioadă determinată, şi anume perioada de vară, începând cu aprilie – mai 2012, şi un salariu de aproximativ 18 euro brut/oră. Informaţii suplimentare se obţin de la Compartimentul Eures din cadrul instituţiei noastre, din strada Lt Col D. Petrescu nr. 1, ori la telefonul 0253/211568”, a declarat directorul instituţiei.

146 locuri vacante în judeţ

De asemenea, miile de şomeri din judeţul nostru au o şansă la ocuparea unui loc de muncă prin aplicarea pe un post din cele vacante, cuprinse în oferta săptămânală a AJOFM Gorj, valabilă până mâine inclusiv. Astfel, oferta cuprinde câte 20 de posturi libere de fierar betonist şi croitor îmbrăcăminte după comandă, 18 de muncitori necalificaţi la întreţinerea drumurilor şi şoselelor, zece de dulgher restaurator. De asemenea, oferta judeţeană a instituţiei mai cuprinde locuri de muncă vacante de tinichigiu, frezor, strungar, paznic, mecanic auto, zugrav, sudor, agent de securitate, frizer, coafor, ospătar, secretar, lucrător gestionar.

Izabella Plăstoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here