25 pentru Pandurii II

1249

Echipa a doua a Pandurilor, recent restructurată din temelii și dată pe mâna cuplului de antrenori Bogoi – Vintilescu, se află în cantonament la Târgu Jiu, jucătorii fiind cazați la Centrul de Copii și Juniori al echipei gorjene.
Adrian Bogoi împreună cu Sorin Vintilescu s-au oprit la 25 de jucători pe care i-au oprit în lot, jucători cu care vor relua campionatul în seria a IV-a a ligii a III-a, cei 25 fiind: Novabilschi, Negrilă, Trocan, Oiță, David, Bîrlan, Frunză, Constantin, Trifu, Dănăricu, Predescu, Cocină, Petrache, Stegaru, Ogică, Lungu, Șendroiu, Gavrilescu, Pîrcălabu, Schieb, Hemidi, Lupu, Mărgărit, Negrescu și Pițian. Ultimii trei au fost în primul cantonament al echipei mari, dar au fost lăsați acum la Târgu Jiu pentru ca și Adrian Bogoi să-i cunoască și să-i integreze într-o echipă în care se pare că vor avea un rol important.
Dacă se știe deja cu cine echipa a doua a Pandurilor vrea să meargă înainte, încă nu se cunoaște soarta unor jucători care au contracte, dar nu intră în noua orientare a clubului cu privire la proiectul „Pandurii II”: „Ecobici, Băița și Golea și-au reziliat contractele și noi îi așteptăm și pe ceilalți jucători, inclusiv pe Cosmin Băcilă. Știu că e un moment greu pentru acești jucători care aveau contracte, dar dacă ei vor să joace, îi așteptăm pentru a ajunge amiabil la o înțelegere cu privire la rezilierea contractelor”, a declarat președintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu. Acesta a mai precizat că în scurt timp, pentru echipa a doua, va fi adus și un preparator fizic.
Cristi Constantinescu  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here