25 iulie, data limită pentru depunerea candidaturilor la Centrul Brâncuşi

253

Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de management pentru Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” a fost aprobat în cadrul şedinţei Consiliului Local al Municipiului Târgu-Jiu, vineri, 27 iunie. Astfel, candidaţii interesaţi de postul de manager al Centrului îşi pot depune planurile de management şi dosarele de concurs până pe data de 25 iulie 2014.

Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu este condus în interimat de către Doru Strâmbulescu. El a fost numit director interimar la Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”, începând din luna februarie; postul de manager rămăsese vacant după demisia Adinei Andriţoiu, care a condus Centrul Brâncuşi un an şi trei luni.

Calendarul concursului
Concursul de management pentru Centrul Municipal de Cultură se desfăşoară conform unui calendar stabilit şi aprobat de Consiliul Local. Astfel, data limită de depunere a planurilor de management şi a dosarelor de concurs de către candidaţi este 25 iulie, ora 16:00. Pe 30 iulie se va face analiza planurilor de management, care este şi prima etapă a concursului. O zi mai târziu vor fi afişate rezultatele.
Pe data de 4 august are loc susţinerea planurilor de management în cadrul interviului – etapa a doua, rezultatele fiind făcute publice o zi mai târziu. Pe 5 august vor fi anunţate rezultatele finale, iar până pe data de 8 august se vor putea depune contestaţii, soluţionarea acestora urmând a se face în trei zile.
Rezultatul final va fi afişat pe data de 14 august 2014.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here