22 de candidaţi din Gorj la examenul de primire în profesia de avocat

338

22 de gorjeni s-au înscris la examenul de primire în profesia de avocat. 19 dintre aceştia îndeplinesc condiţiile de participare la examenul de primire în profesia de avocat, în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar, iar ceilalţi trei vor participa la examenul de primire în profesia de avocat, în vederea dobândirii titlului profesional de avocat definitiv.

Examenul de primire în profesia de avocat (pentru dobândirea titlului profesional de avocat stagiar) şi de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea septembrie 2013, se va desfăşura în perioada 16 septembrie – 27 septembrie 2013. La acest examen s-au înscris şi 22 de candidaţi din judeţul Gorj. Astfel, potrivit listelor afişate pe site-ul Baroului Gorj, 19 candidaţi au fost admişi la examenul de primire în profesia de avocat stagiar. Aceştia sunt: Lupulescu Barbu, Digulescu Constantin, Maria Silviu-Stelian, Podaru Andreea-Alexandra, Popescu Constantin-Gabriel, Loga Maria-Elena, Rădoi Augustin, Călinescu Mihaela-Nicoleta, Vieru Sabin, Aninoiu Diana-Elena, Curelea Ramona, Cosmulescu Vlad-Nicuşor, Muntean Iuliana-Iliuţă, Roşu Ion, Dafincescu Doina, Taşcău Daniela-Mioara, Păcuraru Marius-Daniel, Mocioi Cristian-Ionuţ şi Mergea Mihai Teodor. Alţi trei gorjeni îndeplinesc condiţiile de primire în profesia de avocat definitiv: Ciobescu Claudia-Elena, Diaconescu Liviu şi Popescu Adriana.

Probele încep pe 16 septembrie
Candidaţii care şi-au depus dosarele de înscriere la secretariatul Baroului Gorj vor susţine examenul la Centrul Teritorial Craiova. Prima probă, respectiv proba scrisă tip grilă pentru candidaţii care vor dobândi calitatea de avocat stagiar, se va desfăşura luni, 16 septembrie. Miercuri, 25 septembrie, toţi candidaţii vor susţine proba scrisă la disciplinele drept civil şi drept procesual civil. În ziua următoare este programată probă scrisă la disciplina organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, urmând în data de 27 septembrie să se desfăşoare proba scrisă la disciplinele drept penal şi drept procesual penal.
R.L.

1 COMENTARIU

  1. Pe site-ul Gorjeanu am descoperit ca Digulescu Constantin a fost acceptat in baroul Gorj. Digulescu Constantin a fost condamnat cel putin de 2 ori in Belgia, pentru diferite infractiuni. Acesta i-si castiga painea din prostitutie si jucand alba-neagra pe strazile din Anvers, banda criminala organizata… Poate fi compatibil un criminal cu meseria de avocat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here