21 de agenţi economici, implicaţi la Bursă

331

21 de angajatori au răspuns afirmativ invitaţiei venite din partea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, aceea de a participa la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul va avea loc pe 27 septembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Târgu-Jiu.

Angajaţii AJOFM Gorj desfăşoară în această perioadă acţiuni de contactare a agenţilor economici de pe raza judeţului în scopul participării acestora la bursă cu o ofertă cât mai diversificată de job-uri. Astfel, până la această dată au fost contactaţi mai mulţi agenţi economici, dintre aceştia anunţându-şi participarea 21 de firme ce oferă 172 de locuri de muncă. „Până la acest moment avem 21 de angajatori care şi-au anunţat participarea şi avem un număr de 172 de locuri de muncă. Meseriile cele mai solicitate sunt: agent de asigurări, agent coordonator, agent de securitate, agent vânzări, bucătar, asistent farmacie, barman, ospătar, carmangier, confecţioner îmbrăcăminte. consilier financiar, frezor, faianţar. Pentru cei cu studii superioare, farmacist, consultant vânzări, inginer în industria lemnului, specialist marketing, mai puţine din păcate pentru absolvenţii de studii superioare”, a precizat Ana-Maria Niculescu, directorul adjunct al AJOFM Gorj.
Aproximativ două mii de absolvenţi promoţia 2013 se vor prezenta în faţa angajatorilor, care oferă, deocamdată, doar 172 de joburi. Sunt aşteptaţi să-şi încerce norocul şi ceilalţi şomeri. În total, la Gorj sunt înregistrate peste 11.000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here