20 de studenți din Moldova, admiși la UCB Târgu-Jiu

237

Ministerul Educației a publicat rezultatele admiterii pentru românii de pretutindeni din Moldova, admiși ca bursieri ai statului român, la studii universitare de licență. La Universitatea “Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu au fost admiși 20 dintre acești tineri.

La admiterea din vară, Universitatea “Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu a avut 25 de locuri pentru românii de pretutindeni, 20 dintre acestea fiind ocupate. “Noi avem 25 de locuri și 20 au fost ocupate de studenți din Moldova. Ei toți au studiile gratuite, iar unii au în plus și câte o bursă de studii de la statul român”, a confirmat Ștefan Ghimiși, prorectorul Universității “Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu.
Lista completă a românilor de pretutindeni din Moldova, admiși ca bursieri ai statului român, la studii universitare de licență, începând cu anul universitar 2016-2017 este publicată pe site-ul Ministerului Educației: http://www.edu.ro/sites/default/files/_fi%C8%99iere/Cooperare-Internationala/2016/Romanii%20de%20pretutindeni/admisi%20moldova%202016.pdf
Conducerea UCB spune că pentru admiterea din toamnă mai sunt disponibile cinci locuri pentru acești tineri, însă încă nu a fost afișată lista studenților sârbi admiși la universitate. Pentru sesiunea de admitere din toamnă, înscrierile se vor desfășura în perioada 2-14 septembrie.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here