20 de lei de căciulă pentru participanţii din Cîlnic la mitingul PNL

352

Opoziţia din comuna Cîlnic râde pe la colţuri de efortul care ar fi fost făcut de primarul liberal Dumitru Vulpe care a dus cu sine în jur de 50 de localnici la mitingul PNL de la Rovinari. Politicienii locali susţin că Vulpe, care ar fi vrut astfel să facă o impresie bună liderilor de partid, ar fi achitat, din propriul buzunar, câte 20 de lei fiecărui participant pe care l-a dus cu el la acţiunea liberală făcută la Rovinari pentru preşedintele Crin Antonescu. Efortul financiar al lui Vulpe nu e de mirare, atâta timp cât inclusiv preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, a recunoscut că a strâns de la membrii partidului 1000 de euro pentru organizarea acţiunii electorale cu pricina.

crin-bunSusţinătorii liberali din Cîlnic prezenţi la mitingul PNL din 6 mai de la Rovinari au fost motivaţi financiar să se prezinte la acţiunea electorală, alături de primarul localităţii, Dumitru Vulpe. Cel puţin asta suspicionează o parte a aleşilor locali din Cîlnic care spun că i-ar fi auzit pe simpatizanţii PNL lăudându-se că ar fi primit cu ocazia mitingului câte 20 de lei de căciulă de la edilul liberal şi câte o bere pentru că s-au arătat înfocaţi susţinători ai lui Crin Antonescu. La un calcul rapid se arată că doar 1000 de lei a scos Vulpe din buzunar pentru a asigura partea sa din succesul acţiunii electorale din Rovinari, în timp ce PNL Gorj a colectat încă 1000 de euro din donaţii pentru acelaşi scop politic. În ciuda acestor demersuri nu tocmai corecte, mitingul în sine l-a făcut fericit pe Dian Popescu, dar şi pe Crin Antonescu care s-a lăudat recent cu acţiunea electorală care s-a organizat în cinstea sa în judeţul Gorj.
Să nu uităm că şi alţi politicieni din judeţ au acuzat după miting că o parte a participanţilor au fost motivaţi să se prezinte la acesta pentru că lângă scena pe care a urcat Crin Antonescu se aflau tarabele cu mici şi bere, dar şi lăutarii tocmiţi de primarul Dorin Filip, special pentru eveniment.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. pai si costume din ce si-a mai cumparat baronul vulpe …daca a dat la amaratii din cilnic sa vina la miting…si-a dat banii de pe costume la amarati…RUSINE VULPE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here