20 de copii cu dizabilități din centrele DGASPC Gorj merg în excursie la Rânca

895

Acest weekend va fi unul special pentru un număr de 20 de copii cu dizabiliăți din cadrul a două centre subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, care vor avea parte de o excursie la Rânca.

În perioada 17-19 mai 2024, un grup de 20 de copii cu dizabilități din cadrul a două servicii sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj va beneficia de o excursie de neuitat în stațiunea montană Rânca. Această inițiativă de suflet este posibilă datorită sprijinului generos oferit de un om cu suflet mare, care a asigurat cazarea și masa pentru acești copii speciali.
Transportul copiilor va fi asigurat de DGASPC Gorj, care a organizat cu atenție și dedicare această activitate pentru a le oferi copiilor o experiență recreativă și educativă într-un cadru natural deosebit. Grupul va fi însoțit de personal de specialitate din cadrul Direcției, asigurând astfel un mediu sigur pentru fiecare copil participant.
”Această excursie reprezintă nu doar o oportunitate de relaxare și divertisment, dar și o șansă pentru copii de a descoperi frumusețile naturii și de a dezvolta abilități sociale și de integrare. DGASPC Gorj își reafirmă astfel angajamentul de a sprijini incluziunea socială și de a oferi servicii de calitate pentru toate categoriile de beneficiari. Mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect și în mod special persoanei generoase care a făcut posibilă această excursie. Împreună, reușim să aducem zâmbete pe chipurile copiilor și să le oferim momente de bucurie și speranță”, a declarat Laurențiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here