19:30 – Pandurii anunţă că Nistor şi-a prelungit contractul, dar jucătorul neagă

320

Conducerea clubului Pandurii a anunţat, prin intermediul siteului său oficial, că mijlocaşul Dan Nistor şi-a prelungit contractul cu echipa din Târgu Jiu. Puţin mai târziu însă, contactat de ziarul Prosport, mijlocaşul a negat informaţia, adăugând că dorinţa sa este de a părăsi clubul gorjean.

„Nu e deloc adevărat că mi-am prelungit contractul. Nu am semnat nimic! Nu înţeleg de ce a apărut o astfel de informaţie pe site-ul clubului. Acum vreau să plec mai mult ca oricând! Cel mai mult îmi doresc să plec în străinătate, dar iau în calcul şi o ofertă bună dacă vine de la vreun club din Liga I”, a spus Nistor pentru Prosport.

De cealaltă parte, preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a precizat că are un acord de principiu cu fotbalistul, acesta având contract până-n 2014. Totuşi, oficialul gorjean a precizat că Nistor poate pleca, dacă asta doreşte. „Nistor trebuie să se stabilizeze emoţional. A venit la mine, mi-a spus că nu s-a hotărât, continuă şi i-am spus că e liber să plece când doreşte el şi a spus condiţiile în care îşi prelungeşte contractul cu noi. Am avut un acord de principiu. Nu este obligatoriu să plece acum, dar contractul nu îl îngrădeşte să plece când are o ofertă. Dacă nu strică strategia de joc, este liber să plece. El nu a semnat absolut nimic cu noi, dar el este jucătorul nostru până în 2014”.

Tot joi, clubul a anunţat că Bogdan Unguruşan şi-a prelungit pe încă doi ani înţelegerea cu Pandurii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here