18 Tehnici fundamentale de Parenting, prezentate gorjenilor

394

Părinții și viitorii părinții, care doresc să își crească și să își educe copii  într-o atmosferă pozitivă, sunt așteptați la un seminar de parenting gratuit. Evenimentul are loc în data de 18 septembrie, la Târgu-Jiu. Cele „18 Tehnici fundamentale de Parenting” îi vor ajuta pe părinți să obțină cooperarea copiilor lor și să crească un adult echilibrat pe termen lung.

Participanții la seminarul gratuit „18 Tehnici fundamentale de Parenting” vor afla cele mai bune tehnici de parenting (testate și verificate de experți în ultimii 30 de ani) și care sunt practice și ușor de aplicat. Vor afla, de asemenea, ce stă la baza comportamentelor copilului, ca să poată preîntâmpina posibile “incendii”.

Seminarul se desfășoară la Târgu-Jiu, la Rebecca Events, înscrierile putându-se face online, accesând următul link: https://www.evensi.com/18-tehnici-fundamentale-parenting-targu-jiu-rebecca-events/265014002

Evenimentul se adresează celor care doresc să aibă un copil fericit, care să devină un adult echilibrat, pasionat de ceea ce face, care are încredere în sine, relații sănătoase și responsabilitate socială; participanții vor fi învățați să identifice care sunt principalele greșeli în parenting și cum să le evite.
M.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here